Gietvloeren

De vloer is een zwaar belast onderdeel binnen een bedrijf, machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende werking hebben op de vloer. Met de diverse producten van MRC coatingvloeren kunnen wij U het systeem aanbieden waarmee U het beste resultaat haalt uit de eisen welke U stelt aan de vloer.

Met een 2 componenten oplosmiddel vrije epoxy of polyurethaan gietvloer van MRC coatingvloeren creëert u, daar waar hoge eisen worden gesteld ten aanzien van mechanische industriële belasting, slijtvastheid, hygiëne, chemicaliën en vochtbestendigheid, een perfecte vloer, daar waar een coatingvloer niet afdoende zou zijn door bijvoorbeeld een geringere laagdikte. Het zijn harde of taai elastische vloeren en derhalve geschikt voor industriële en/of estetische toepassingen. Epoxy is een hard materiaal welk een hoge mechanische,- stoot,- of wrijfbelasting heeft.

De 2 componenten epoxy gietvloeren liggen voornamelijk in industriehallen, werkplaatsvloeren, magazijnen, opslagruimtes, garages, fabrieken, productiehallen en bouwmarkten. De epoxy gietvloer is geschikt voor zeer zware belasting en is verkrijgbaar in een gladde en antislip versie.

Polyurethaan is een taai elastisch materiaal welke zeer geschikt is voor ondermeer esthetische doeleinden, ook een grotere rek bij breuk heeft dan epoxy en al naar gelang de toepassing ook als niet vergelend kan worden aangebracht, Door zijn elasticiteit is een polyurethaan vloerafwerking ook veel minder gevoelig voor krasvorming. Onze 2 componenten gietvloeren zijn leverbaar in vrijwel elke ralkleur, en voor ethische doeleinden kunnen er ook kleuren “onder” elkaar gewerkt worden voor een zogeheten betonachtige uitstraling.

De gietvloeren worden uiteraard vakkundig en volledig naar Uw wensen door ons team van geschoolde vakmensen geplaatst, waarbij de omstandigheden tijdens plaatsen en het drogings proces constant door ons in de gaten worden gehouden zodat er tot een perfect eindresultaat gekomen wordt en de vloer volledig voldoet aan Uw verwachtingen De door ons aangebrachte gietvloeren zijn eenvoudig in onderhoud, mede door de gesloten structuur van de producten is de vuilopname minimaal. Voor het reinigen van uw vloeren hebben wij een uitgebreid assortimentvan reinigingsproducten alsook methodes welke toegespitst zijn op Uw soort “vervuiling”.

Enkele voordelen van een gietvloer van MRC coating vloeren:

 • Naadloos
 • dscn5743Vloeistofdicht

 • Elke kleur/kleurencombinatie mogelijk

 • Gemakkelijk in onderhoud                                                                                    
 • Zeer hoge mechanische belasting

 • Zeer hoge chemische belasting

 • Glad of antislip

 • Oplosmiddelvrij

 • Eventueel niet vergelend

 • Scherp geprijsd

 • Snelle levering